Home Home

Hasle Feriepark

Adresse
Hasle Feriepark
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
Telefon-reception: 2967 8088
Telefon-booking: 5695 8566

Afrejsetidspunkt

På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade feriehuset kl. 10:00.


Allergivenlige feriehuse

Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.


Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt

På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.


Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at booke flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus på Bornholm

Hvis du ønsker at køre med bus til Hasle Feriepark, skal du anvende busrute 1. Busrute 1 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 150 meter fra Hasle Feriepark. Ved påstigningen på bussen skal du huske at oplyse til buschaufføren, at du ønsker at stå af ved Hasle Feriepark. Hvis du ønsker at køre fra Hasle Feriepark til Rønne, skal du anvende busrute 4.

Køretiden fra Rønne til Hasle Feriepark er cirka 20 minutter. 

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.  


Cykeludlejning

I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 70 DKK
· 2 dage: 140 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· 4 dage 250 DKK
· 5 dage: 290 DKK
· 6 dage: 320 DKK
· 1 uge: 350 DKK
ekstra dage 30 DKK


Dyner/Sengelinned

Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.


Handicapforhold
Feriehusene er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i feriehuset. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde det bedst mulige hus til jer.

Hjertestarter
Vi håber ikke, at der bliver brug for den - men til din orientering er der en hjertestarter i receptionen på Hasle Feriepark. Dét giver lidt ekstra tryghed på ferien.

Hunde og Katte

Hunde og katte er meget velkomne i Hasle Feriepark. En del af vores huse er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Vi beder jer ved bestilling at oplyse os om I medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm


Indkøb

I Hasle Feriepark finder I en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Åbningstiderne er 07:30 til 10:30 og 15:00 til 20:00. I ydersæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere.

Hvis I har behov for større indkøb, ligger Hasle centrum 1.200 meter væk. Her finder I blandt andet den lokale købmand samt Superbrugsen.


Internet
Der er gratis internetadgang i alle huse i Hasle Feriepark via fibernet. Kodeord oplyses i receptionen.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Hasle Feriepark har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Minigolf
Pris pr. person kr.  20,00. Ved grupper på mere end 10 personer er prisen pr. person kr.  15,00.

Multiarena
Hasle Feriepark har en sjov multiarena med hockey-, beachvolley-, fodbold- og basketbane. I receptionen kan I gratis låne hockeystave, bolde med videre.

Nøgleudlevering

Nøgleudleveringen sker i Hasle Ferieparks reception. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid kl. 20:00, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en velkomsthilsen med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle samt information om, hvilket hus I skal bo i.


Parkering

Der er gratis parkering i Hasle Feriepark. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis I ønsker en speciel placering af jeres feriehus, beder vi jer orientere os, når I bestiller jeres ferie.


Pensionistrabat

Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.


Rengøring

Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres hus ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at huset er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Vi beder jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. 

Rengøringen på Hasle Feriepark foretages med Svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.


Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre

Alle spørgsmål vedrørende booking: +45 5695 8566.


TV-Kanaler

Feriehusene i Hasle Feriepark har et varierende udvalg af tv-kanaler. Hvis det er vigtigt for jer at have et hus med mange tv-kanaler, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling. Så gør vi vores yderste for at finde det bedst mulige hus til jer.


Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, har I mulighed for at leje vores vaskemaskine samt tørretumbler (mod et lille gebyr pr. vask).

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie