Home Home

Svaneke Savværk

Adresse

Svaneke Savværk
Storegade 39
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk


Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00, således at vi kan klargøre lejligheden til de næste gæster.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse alle ugens dage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra kl. 15:00.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling af ferieopholdet.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal være indbetalt til os senest 4 uger før din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 4 uger til din ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med dig pr. mail eller telefon.

Bus
Hvis du ønsker at køre med bus til Svaneke Savværk fra Rønne, skal du anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (400 meter fra Svaneke Savværk). Når du skal retur til Rønne, skal du anvende busrute 5. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykler
Du kan leje cykler hos:
Boss Cykler Svaneke
Søndergade 14
DK-3740 Svaneke
Tlf. 5649 7574

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Handicapforhold
Savværket har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Bemærk endvidere, at der er trapper i lejlighederne for 6 personer.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Svaneke Savværk er det tilladt at medbringe hunde/katte. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi dig orientere os allerede ved din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 250 DKK at tage din hund/kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Internet

Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Svaneke Savværk. Internettet er baseret på fibernet, således at sendestyrken er høj og stabil. Der kan dog ske uheld, og derfor garanterer vi ikke for internettet. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette således ikke grundlag for økonomisk kompensation.


Nøgleudlevering
Vi orienterer dig om nøgleudleveringsstedet i din bestillingsbekræftelse.

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Svaneke Savværk.

Pensionistrabat
Hvis du er pensionist, har du mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når du bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal du blot markere i bookingfeltet, at du ønsker en "Pensionistbil-billet", så får du en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist.
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen)
* Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Vaskemaskine
Der er vaskemaskine med tørretumbler i alle lejligheder.

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie