Home Home

Dueodde Badehotel

Adresse
Adresseoplysningerne til Dueodde Badehotel er:

Dueodde Badehotel
Sirenevej 2, Dueodde
3730 Nexø
Telefon: 5695 8566
Telefax: 5695 3466
Mail: info@teambornholm.dk 

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferieboligen kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder

Alle lejligheder på Dueodde Badehotel er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Dueodde Badehotel vælge en lejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig.
I sommerhuset er det ikke muligt at medbringe husdyr.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.


Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomstidspunkt

På ankomstdagen har I ferieboligen til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.


Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Booke flere lejligheder på én gang
Ønsker du at booke flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Bus til Dueodde Badehotel

Hvis I ønsker at køre med bus til Dueodde Badehotel, skal I anvende busrute 7 og 8. Busrute 7 og 8 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 50 meter fra Dueodde Ferielejligheder. Køretiden fra Rønne til Dueodde Badehotel er cirka 60 minutter. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk


Cykeludlejning

I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
* 1 dag: 75 DKK 
* 2 dage: 150 DKK
* 3 dage: 215 DKK
* 4 dage: 275 DKK
* 1 uge: 350 DKK
* 2 uger: 540 DKK


Dyner/Sengelinned

Værelser:
Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver I således ikke selv medbringe.

Lejligheder:
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som I selv skal medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder.


Handicapforhold
Ferielejlighederne i stueplan kan anvendes af kørestolsbrugere - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til almindelige kørestole, og der er ingen dørtrin i ferielejligheden. Badeværelset er dog mindre handicapvenligt, da der er begrænset vendeplads samt trin op til badenichen. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige ferielejlighed til jer. Husk I øvrigt, at der er gang- og kørebro til stranden fra Dueodde Badehotel, således at også kørestolsbrugere nemt kan komme til stranden.

Hunde/Katte

Hunde og katte er velkomne i nogle af lejlighederne på Dueodde Badehotel. I bedes ved bestilling gøre os opmærksom på at i medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.


Indkøb

I har mulighed for at gøre mindre indkøb på selve Dueodde. Har I brug for større indkøb, er Brugsen i Snogebæk den nærmeste mulighed, ca. 4 kilometer fra Dueodde Badehotel.


Internet
Der er  begrænset internetadgang på Dueodde Badehotel.
Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd.

Såfremt det trådløse internet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation. 

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Dueodde Badehotel har alle køkken med komfur og ovn. Der er køkkeninventar samt -service í lejligheden. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.


Morgenmad

Hvis I har booket et dobbeltværelse, er morgenmaden inkluderet i lejeprisen. Har I booket en lejlighed, kan I tilkøbe morgenmad for 95 DKK pr. person pr. dag. Børn under 12 år for 60 DKK pr. person pr. dag. Børn under 3 år er gratis. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad i perioden 1. juni - 31. august. Der er morgenmad i tidsrummet fra 08.00-09.30


Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Dueodde Badehotel. Hvis I ankommer uden for receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en velkomsthilsen med jeres navn påført. På denne velkomsthilsen er anført, hvilken lejlighed I skal bo i. Døren til jeres lejlighed vil være åben, og nøglen til lejligheden vil ligge på spisebordet i lejligheden.

Parkering
Der er gratis parkering ved Dueodde Badehotel.

Pensionistrabat

Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.


Rengøring

Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. I skal således ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. 


Røgfrie lejligheder

Alle vores ferielejligheder er røgfrie.


Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt gratis. Strygejern og strygebræt er placeret i vaskerummet, hvortil jeres lejlighedsnøgle passer.

Vaskemaskine og Tørretumbler

Hvis I får behov for at vaske, er der vaskerum på Dueodde Badehotel.
Nøglen til jeres lejlighed passer også til vaskerummet.


Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie