Home Home

Hotel Østersøen

Adresse

Adresseoplysningerne til Østersøen Ferielejligheder er:

Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk


Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige ferielejligheder

Din ferielejlighed er røgfri. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.


Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt

På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.


Aviser og post

Hvis du ønsker at få din avis og/eller post videresendt, skal du oplyse følgende adresse til Postvæsnet/Avisen:

Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Bemærk venligst, at aviser oftest bliver leveret med posten, hvilket betyder, at de først er på Bornholm dagen efter udgivelsesdagen. Hvis du ønsker "en frisk" avis, anbefaler vi derfor, at du i stedet for videresendelse, vælger at købe din avis i den nærliggende aviskiosk på havnen i Svaneke.


Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus

Hvis I ønsker at køre med bus til Østersøen Ferielejligheder fra Rønne, skal I anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (300 meter fra Østersøen Ferielejligheder). Når I skal retur til Rønne, skal I anvende busrute 5. 

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.


Cykler

I kan leje cykler hos:
Boss Cykler Svaneke
Søndergade 14
DK-3740 Svaneke
Tlf. 5649 7574


Dyner og hovedpuder

Der er dyner og hovedpuder i ferieboligen. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.


Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Handicapforhold

Østersøen Ferielejligheder har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Enkelte af lejlighederne er det dog muligt at anvende for kørestolsbrugere. Kontakt os venligst på telefon 56 95 85 66 for råd og vejledning, såfremt du har brug for at medbringe kørestol. Ligeledes beder vi dig orientere os, hvis du er gangbesværet og foretrækker en lejlighed i stueplan fremfor på 1. sal.

Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads tæt på indgangen til Østersøen Ferielejligheder for dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.


Hunde

I nogle af lejlighederne på Østersøen Ferielejligheder er det tilladt at medbringe hunde. Vi beder jer ved jeres booking at oplyse os om i medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis I rejser via Sverige. I skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm


Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Østersøen Ferielejligheder. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. 

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Østersøen Ferielejligheder har et veludstyret køkken - herunder køkkenservice. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Micro-ovn indgår ikke som standardudstyr i lejlighederne, men I har mulighed for at låne en micro-ovn i reception, hvis I har behov herfor.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Østersøen Ferielejligheder.

Parkeringsplads

Der er gratis parkering på Østersøen Ferielejligheder.

Parkeringspladsen til Østersøen Ferielejligheder har indkørsel fra Postgade 2. Du kan se et kort ved at trykke på dette link: Vejbeskrivelse

Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads til dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.


Pensionistrabat

Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.


Rengøring

Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. 

Rengøringen på Østersøen Ferielejligheder foretages med Svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Betalingen for rengøringen er inkluderet i den lejepris, som I finder i vores prislister.


Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Vaskemaskine

Hvis I får behov for at vaske under jeres ferieophold, har I mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Østersøen Ferielejligheder.


Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie