Home Home

Gudhjem Feriepark

Adresse

Gudhjem Feriepark
Jernkåsvej 1
3760 Gudhjem
Telefon-Booking: 5695 8566


Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferieboligen kl. 10:00. 

Allergivenlige feriehuse

Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.


Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt

På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.


Barneseng og Barnestole

I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.


Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at booke flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus på Bornholm

Hvis I ønsker at køre med bus til Gudhjem Feriepark, skal I anvende busrute 1. Busrute 1 starter ved færgeterminalen i Rønne og har stoppested cirka 300 meter fra Gudhjem Feriepark. Køretiden fra Rønne til Gudhjem er cirka 60 minutter.

Når I kører retur fra Gudhjem til Rønne, kan I bruge busrute 4.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.


Cykeludlejning

I kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille dem senest dagen inden.

Priserne pr. cykel er:
1 dag: 75 DKK
2 dage: 150 DKK
3 dage: 215 DKK
4 dage: 275 DKK
5 dage: 300 DKK
6 dage: 325 DKK
1 uge 350 DKK


Dyner og Sengelinned

Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.


Handicapforhold
Husene i Gudhjem Feriepark er ikke handicapvenlige, da soveværelserne er beliggende på 1. sal.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne på Gudhjem Feriepark, idet vi har en række huse, som er forbeholdt gæster med husdyr. Ophold for 4-benede venner koster DKK 250, som dækker omkostningen til den ekstra rengøring efter jeres ophold. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen DKK 500 .

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm


Indkøb
100 meter fra Gudhjem Feriepark ligger Dagli Brugsen i Gudhjem.

Internet

Der er gratis trådløst internetadgang i alle lejligheder i Gudhjem Feriepark.
Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere.
Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd.
Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.


Køkkenudstyr
Feriehusene i Gudhjem Feriepark har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Morgenmad

Hvis I har lyst til "at slippe" for at lave morgenmad, kan I tilkøbe morgenmad på vores nærliggende feriested: Pension Koch, som ligger 400 meter fra Gudhjem Feriepark. ( I perioden 28.4 - 17.09) Prisen pr. person pr. dag er DKK 95,00. Til søndagsbrunchen er prisen DKK 120,00. Vi beder jer venligst oplyse ved bestilling, hvis I ønsker at bestille morgenmad.


Nøgleudlevering

Nøgleudlevering sker i receptionen på Gudhjem Feriepark. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil I i nøgleskabet på højre side af receptionsdøren finde en kuvert med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle, samt information om hvilket feriehus i skal bo i.


Parkering
Der er gratis parkering ved Gudhjem Feriepark. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis I ønsker en speciel placering af jeres feriehus, beder vi jer orientere os, når I bestiller jeres ferie. 

Pensionistrabat

Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.


Rengøring

Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres feriehus ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at feriehuset er ordentligt rengjort, når I ankommer, ligesom I er fri for arbejdet med selv at skulle gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. 

På Gudhjem Feriepark tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.


Strygejern

I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis
for jer.


Telefonnummer
Telefonnummeret til Gudhjem Feriepark er: + 45 56 95 85 66 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie