Home Home

Med fly til Bornholm 

Se alle Feriesteder
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Hoteller
Pensionisttilbud
Denne uges annoncetilbud

Det er nemt at komme med fly til Bornholm
Bornholmerflyet bringer dig nemt og hurtigt til Bornholm. Du kan vælge at rejse fra København, Karup eller Billund til Bornholm. 

Vi sørger for at bestille dine billetter. Du skal blot afkrydse din ønskede flyrute i bestillingsformularen, når du bestiller, så bliver din billetpris vist. Vælg dit favoritferiested nedenfor - eller ring til os nu 56 95 85 66, så hjælper vi dig med skønne feriedage på Bornholm.


Dueodde Badehotel


Fredensborg Badehotel i Rønne

Glæd dig til den store swimmingpool i Gudhjem Feriepark
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Dejlige ferielejligheder for 2-4 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Er I til skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer.    Fredensborg Badehotel (tidligere Radisson Blu Fredensborg) genåbnede 1. maj 2017 efter en omfattende renovering. Glæd dig til flotte værelser med imponerende havudsigt. Vinkælderen er fyldt med sjældne vine, og i køkkenet skaber nogle af Bornholms bedste kokke gourmetmad til dig - eksempelvis den berømte fiskebuffet. Du får stor introduktionsrabat ved bestilling nu...    Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor.
Hasle Feriepark - ligger tæt på den dejlige sandstrand.
Hasle Feriepark i Hasle

Bryggergården i Svaneke
Griffen Spa Hotel byder dig velkommen med nye og flotte værelser samt en lækker spa afdeling.
Griffen Spa Hotel i Rønne

Velindrettede feriehuse for 4-6 personer i et flot skovområde i Hasle. Hvis I "kun" er 2 personer, er der mulighed for rabat. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer.

På Bryggergården i Svaneke får du ekstra meget for pengene. Du bor kun 500 meter fra Svaneke Torv med masser af aktiviteter og sjov, men alligevel har du en rolig beliggenhed, så der er god mulighed for at slappe af og nyde feriedagene. Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. På Griffen Spa Hotel skal I opleve nogle af Bornholms skatte: Nyrenoverede og lækre værelser med den smukkeste havudsigt. Skøn restaurant med udsigt til Bornholms flotteste solnedgang. Et af Nordens bedste spa- og wellnessområder. Griffen Spa Hotel er det perfekte feriested for voksne par.
Klintely i Sandkaas, nyopførte feriehuse på Nordbornholm
Klintely Feriehuse i Sandkaas
Klintely er både hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordside
Klintely Hotel & Ferielejligheder

Pension Koch. Hyggelig atmosfære. Skøn havudsigt.
Pension Koch i Gudhjem

6 dejlige sommerhuse med havkig. Sommerhusene, som er indrettet for 6-8 personer,  ligger blot 400 meter fra havet, hvor du vil opleve den maleriske kombination af sandstrand og knejsende klipper. På Klintely kan du også leje dobbeltværelser og lejligheder, ligesom du har mulighed for at få morgenbuffet. Et dejligt feriested i et roligt område.

Klintely byder jer velkomne med velindrettede dobbeltværelser samt lejligheder for 2 eller 2-4 personer. Såvel værelser som lejligheder har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden.

Med sin flotte beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! 
Storløkke Feriepark har overdækket swimmingpool
Storløkke Feriepark i Allinge
Æblehaven - Swimmingpoolen er klar til sjov
Æblehaven i Allinge
Østersøen ferielejligheder - Superskønne lejligheder i Svaneke, bedste beliggenhed
Østersøen i Svaneke
Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og dejlige omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Feriehusene omkranser det flotte poolområde, som indeholder en overdækket pool samt en børnepool. Skønne grønne arealer med beachvolley, boldbaner, svævebane, hoppe- og legeland, ligger klar til sjov og leg. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken. Mulighed for havudsigt mod en lille merpris.

I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Hotel Hammersø ligger idyllisk ved Hammersøen i Sandvig.
Hotel Hammersø i Sandvig

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lejligheder

Svaneke Sommerhuse byder jer velkommen med mange dejlige sommerhuse.
Svaneke Sommerhuse

Hotellet har en aldersgrænse på 14 år, hvilket giver en rolig atmosfære. Hotellet er idyllisk beliggende mellem sø og klipper i Sandvig. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, der er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Værelserne har ældre, men hyggelig møblering. I kan nyde den inkluderede halvpension i hotellets restaurant med udsigt over Hammersøen. Et skønt feriested for jer, som elsker ro, atmosfære og natur.

  MølleGården i Svaneke er et skønt feriested, som byder jer velkommen med store og dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et skønt sommerhus for 4 personer. Dermed har I også mulighed for at være en stor familie på tur - og alligevel bo hver for sig. MølleGården er dejligt beliggende tæt på havet og Svaneke Torv med det skønne byliv.  

Svaneke er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. I den skønne by kan vi byde på dejlige sommerhuse med plads fra 2 til 14 personer. Feriehusene er individuelt og charmerende indrettet. Beliggenheden varierer fra central beliggenhed i Svaneke centrum til skønne feriehuse direkte til kyst og skov - men alligevel tæt på Svaneke by og dens hyggelige atmosfære.

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke
Stammershalle Badehotel - Fantastisk mad og skøn natur
Stammershalle Badehotel

Snogebæk Sommerhuse

Hotel Siemsens Gaard er en gammel købmandsgård beliggende direkte på  havnen i Svaneke. I bliver budt velkommen af hyggelige dobbeltværelser, hvor af en del har havudsigt. Et godt tip er at bestille et værelse inklusive halvpension bestående af en stor morgenbuffet samt en lækker to-retters-aftensmenu. Udover sin hyggelige atmosfære er Hotel Siemsens Gaard således også kendt for sin gode restaurant. Sæt jer godt til rette på hotellets terrasse. Nyd den lækre mad og den skønne udsigt over havnen. 

  Stammershalle Badehotel kan føre sin historie tilbage til 1911, hvor det var et af Bornholms foretrukne feriesteder. Sådan er det også i dag, hvor værtsparret Henriette Lassen og Henrik Pedersen har indrettet det gamle badehotel med charmerende dobbeltværelser. Værelserne har alle en skøn udsigt over Østersøen. Fra hotellets restaurant kan I også nyde havudsigten, mens nogle af Danmarks dygtigste kokke laver lækkerier til jer. Glæd jer til en skøn gourmetferie i et flot naturområde.  

Plummahuzed og Strandvejshuset er to hyggelige sommerhuse beliggende på en af Bornholms mest eftertragtede feriesteder: Snogebæk-Balka. Her har I de flotte strande samt et skønt udvalg af cafeer, restauranter, røgerier og sjove butikker. I kan glæde jer til en dejlig ferie i disse skønne sommerhuse. Begge sommerhuse befinder sig i kort gå-afstand til alt - ikke mindst den dejlige strand.

 

Glæd dig til de lækre lejligheder på Årsdale Søpark
Årsdale Søpark
Sandkaas Sommerhuse - Nyd den fantastiske havudsigt fra det store vinduesparti i stuen
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark byder jer velkommen med dejlige lejligheder, som alle har en skøn havudsigt.
Sandkås Søpark

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke.
Glæd jer til flotte ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer. I har mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt for en lille merpris.

 

Sandkås Sommerhuse er to sommerhuse med en fantastisk havudsigt. Feriehusene, som er indrettet for 2-4 personer har en lys og flot møblering. Glæd jer til skønne feriedage i disse dejlige sommerhuse og det flotte naturområde omkring.

 

 

Sandkås Søpark byder jer velkommen til skønne feriedage med havudsigt. De dejlige lejligheder er indrettet for 2 eller 2-4 personer. Lejlighederne har en rolig og flot beliggenhed i Sandkås lidt syd for Allinge. Et attraktivt feriested til en billig lejepris.

Gudhjem Penthouse - Der er en dejlig havudsigt over byens  flotte tage.
Gudhjem Penthouse
Sandvig Søpark ligger tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark
Green Solution House i Rønne
Green Solution House i Rønne

Gudhjem Penthouse er en luksus lejlighed med havudsigt perfekt beliggende i centrum af Gudhjem. Lejligheden er indrettet for 12-16 personer, og I har gratis adgang til swimmingpool. Gudhjem Penthouse
er formentlig en af Bornholms flotteste ferielejligheder. 

 

Glæd jer til de flotte og næsten nye ferielejligheder (lejlighederne blev færdigbygget 2015). Indretningen af lejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Ferielejlighederne er indrettet for 2-4 eller 4-6 personer og ligger i et skønt naturområde mellem den idylliske Hammersø og Sandvig Strand. 

 

Flot og miljørigtigt hotel med fokus på "grønne" løsninger, økologiske produkter og lækker mad. Hotellet, som blev indviet af HKH Kronprins Frederik i 2015, er beliggende i Rønne - lige ved skov og strand. I 2015 blev hotellet kåret som "Årets byggeri i Danmark", og i 2016 var hotellet nomineret som "Årets spise- og bosted" af Den Danske Spiseguide.

Strandpromenaden i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig
Gudhjem Søpark - Lækre ferielejligheder tæt på klipper, hav og strand
Gudhjem Søpark i Gudhjem
Hasle Hytteby - Hytterne i Hasle er sjove - børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle

Lækre luksuslejligheder beliggende blot 25 meter fra havet i Sandvig. Lejlighederne er indrettet for 4-6 personer, og har en fantastisk havudsigt. Der er blot 50 meter til stranden. Gode restauranter og hyggelige cafeer ligger indenfor 400 meter, men I har alligevel en rolig beliggenhed. Lejlighederne er næsten nye (bygget i 2015).

 

Skønne ferielejligheder for 4-6 personer. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Lejlighederne  byder jer velkomne med en dejlig havudsigt. Flot beliggenhed mellem Gudhjem By, klipperne og havet. Gratis entré til den nærliggende Gudhjem Svømmehal.  

 

Midt i skoven. Tæt på stranden. Hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Der er små køkkener i hytterne, mens de større madeksperimenter kan ske i  fællesbygningen, hvor I også finder bade- og toiletfaciliteter. Glæd jer til swimmingpool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane. Et godt og billigt feriested omgivet af et hyggeligt miljø.

 

 

 

 

 

Prisgaranti
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.  

Sikker ferie
Hos os er din ferie i trygge hænder:
* Vi er medlem af Rejsegarantifonden
* Vi har skabt dejlige bornholmske ferieoplevelser siden 1992
* Vi er Bornholms største arrangør af ferierejser til Bornholm

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.


Spaweekend på Bornholm
Hånd-i-hånd langs stranden og klipperne. Slap af og nyd roen. Bliv forkælet i det lækre spaområde. Smag lækkerierne fra nogle af Bornholms bedste kokke. Bo på det flotte Griffen Spa Hotel, som er nyindrettet i 2017.
Læs mere...Ferielejlighed med fiskebuffet
Flot ferielejlighed i Årsdale ved Svaneke. Topanmeldelser fra tidligere gæster. 5 nætter inkl. færge med bil tur/retur, fiskebuffet på røgeri, gratis guideture og gratis cykelleje. Totalpris for 2 personer: Kun 3.995,- Ekstra personer kan komme med for blot 195,- pr. person.
Læs mere...Bornholms nye badehotel
Fredensborg Badehotel på Strandvejen i Rønne. Glæd dig til flotte værelser med en fantastisk havudsigt. 4 nætter med stor morgenbuffet hver morgen samt færge med bil tur/retur fra kun 5.795,- (totalpris for 2 personer)
Læs mere...Gudhjem med Fiskebuffet
Glæd jer til skønne feriedage i Gudhjem med 4 nætter i dejligt feriehus. Inkluderet i opholdet er en lækker fiskebuffet på det lokale røgeri samt gratis guideture. Totalpris inklusive færge med bil: 4 personer = Fra 4.195,-
Læs mere...Ferie hånd-i-hånd
Dejlig og nyindrettet med havudsigt på Klintely i Sandkås. Tag 4 nætter inklusive færge med bil kun 2.995,- (Totalpris for 2 personer) - eller vælg 7 nætter for 3.795,-
Læs mere...Gæsternes favorit
7 nætter i flot ferielejlighed i Sandvig, der har fået topanmeldelser fra tidligere gæster. Total pris for op til 4 personer kun 4.295,- inkl. færge med bil, strømforbrug, rengøring, guideture og gratis cykelleje.
Læs mere...Havudsigt-Havudsigt-Havudsigt
Flot havudsigt venter dig. Du får 5 nætter i en dejlig ferielejlighed med havudsigt inklusive færgebillet med bil tur/retur, strømforbrug, rengøring og gratis guideture. Totalpris for 2 personer: Kun 3.595,-...eller tag 7 nætter for 3.795,-
Læs mere...Spahotel med havudsigt
Nyrenoveret 4-stjernet hotel med kæmpe spaområde. Glæd dig til nye og flotte værelser, velvære og lækker mad. Nyd hinanden og havudsigten fra jeres værelse. Totalpris for 2 personer inkl. færge med bil i 4 nætter: 4.995,-
Læs mere...Økologisk hotel i Rønne
4 nætter i dobbeltværelse på lækkert øko-hotel. Skønt beliggende mellem skov, by og strand. Kåret som årets byggeri i Danmark i 2015. Nomineret som årets bo- og spisested i Danmark i 2016. Glæd jer til en skøn ferie. Specialtilbud: Totalpris for 2 personer: Fra 4.695,- inklusive færge med bil Ystad-Rønne...
Læs mere...Hotel med søudsigt
Dejligt hotel med den skønneste beliggenhed ved Hammersøen. Glæd jer til en flot søudsigt fra jeres værelse. Færge med bil, lækker tre-retters-aftensmenu hver aften samt morgenbuffet hver morgen er inkluderet. Totalpris for 2 personer: 4 nætter kun 6.195,- eller 7 nætter kun 9.895,-
Læs mere...Vinterferie på Bornholm?
Nyd nogle skønne vinterferie-dage på Bornholm. Prøv eksempelvis 3 nætter i et flot feriehus i Svaneke: Fra kun 2.895,- inklusive færge med bil tur/retur, rengøring og varmeforbrug.
Læs mere...Sol, strand og vand
4 overnatninger i skøn ferielejlighed på Dueodde Badehotel. Totalpris for 2 personer inklusive færge med bil tur/retur kun 3.195,- (3.795,- for 7 nætter). Gratis guideture er inkluderet. Der er også lejligheder for 4 personer.
Læs mere...


 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie