Home Home

Vinterferie på Bornholm

Vinterhygge på Bornholm

Bornholm udenfor sæsonen
Nyd nogle skønne vinterferiedage på Bornholm. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. Er du i tvivl om noget - eller bare ønsker gode råd og tips, så ring til os: 56 95 85 66. Vi hjælper også gerne med at bestille dine færgebilletter til rabatpris.

Sandvig Søpark ligger tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig
Østersøen ferielejligheder - Superskønne lejligheder i Svaneke, bedste beliggenhed
Østersøen i Svaneke

Glæd jer til de nye og flotte ferielejligheder (færdigbygget 2015). Indretningen af lejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Ferielejlighederne er indrettet for 2-4 eller 4-6 personer og ligger i et skønt naturområde tæt på den idylliske Hammersø.

Lækre luksuslejligheder beliggende blot 25 meter fra havet i Sandvig. Lejlighederne er indrettet for 4-6 personer, og har en fantastisk havudsigt. Lejlighederne er totalrenoveret i 2015. 

I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Årsdale Søpark -  Den hyggelige Mølle byder jer velkommen til Årsdale.
Årsdale Søpark


Byfogedhuset i Svaneke er et lækkert helårshus beliggende kun 100 meter fra Torvet.
Byfogedhuset i Svaneke

Green Solution House i Rønne
Green Solution House i Rønne

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. Ferielejlighederne blev færdigbygget i 2014. Glæd jer til nye og flotte ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer. I har mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt for en lille merpris.

Lækkert helårshus for 4 personer beliggende blot 100 meter fra Svaneke Torv. I behøver ikke at leje for hele uger - I er også velkomne på miniferie. Prøv eksempelvis nogle skønne jule- eller nytårsdage på Bornholm

Flot og miljørigtigt hotel med fokus på "grønne" løsninger, økologiske produkter og lækker mad. Hotellet, som blev indviet af HKH Kronprins Frederik i 2015, er beliggende i Rønne - lige ved skov og strand. Hvis I vil forkæle jer selv og miljøet, så skal I vælge Green Solution House

 


Griffen Spa Hotel 


Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. På Griffen Spa Hotel skal I opleve nogle af Bornholms skatte: Nyrenoverede og lækre værelser med den smukkeste havudsigt. Skøn restaurant med udsigt til Bornholms flotteste solnedgang. Et af Nordens bedste spa- og wellnessområder. Griffen Spa Hotel er det perfekte feriested for voksne par.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Svaneke - Åbent hele året
Lækkert helårshus beliggende 100 meter fra Svaneke Torv. Indrettet for 4 personer i new yorker stil. Du behøver ikke at leje for hele uger - prøv eksempelvis 3 nætter i december: Fra kun 2.895,- inklusive færge med bil tur/retur, strømforbrug og rengøring.
Læs mere...Økologisk hotel i Rønne
4 nætter i dobbeltværelse på lækkert øko-hotel. Skønt beliggende mellem skov, by og strand. Kåret som årets byggeri i Danmark i 2015. Nomineret som årets bo- og spisested i Danmark i 2016. Glæd jer til en skøn ferie. Specialtilbud: Totalpris for 2 personer: Fra 4.695,- inklusive færge med bil Ystad-Rønne...
Læs mere...Gæsternes favorit
7 nætter i flot ferielejlighed i Sandvig, der har fået topanmeldelser fra tidligere gæster. Total pris for op til 4 personer kun 4.295,- inkl. færge med bil, strømforbrug, rengøring, guideture og gratis cykelleje.
Læs mere...

 

Spahotel med havudsigt
Nyrenoveret 4-stjernet hotel med kæmpe spaområde. Glæd dig til nye og flotte værelser, velvære og lækker mad. Nyd hinanden og havudsigten fra jeres værelse. Totalpris for 2 personer inkl. færge med bil i 4 nætter: 4.995,-
Læs mere...

 

 
 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie