Home Home

Ferie med Swimmingpool

Ferie med Swimmingpool

Ferie med swimmingpool er skønt. Du finder den bedste pool-ferie på en af de nedenstående feriesteder.Tryk på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder for at se mere. I boksene til højre i skærmbilledet kan du forespørge om pris og ledige perioder. Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - og du behøver ikke at leje hele uger. Du er således også meget velkommen på miniferier i ex. 3-4 dage.
 
Feriehuse i Gudhjem, perfekte til familien
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Hasle Feriepark ligger tæt på den dejlige sandstrand.
Hasle Feriepark i Hasle
Hytterne i Hasle er sjove - børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle
Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor. Velindrettede feriehuse for 4-6 personer beliggende  i Hasle Lystskov. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer. Midt i skoven. Tæt på stranden. Små hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Alle hytter  fremtræder lyse og indbydende. Bad- og toilet i fællesbygning. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. Et godt og billigt feriested omgivet af et hyggeligt miljø.
Skønt hotel i Rønne med flot spa- og wellnessområde
Hotel Griffen i Rønne
Pool, legeland og masser aktiviteter på Storløkke i Allinge
Storløkke Feriepark i Allinge
Æblehaven - Så skal der dykkes
Æblehaven i Allinge
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. På Hotel Griffen skal I opleve nogle af Bornholms skatte: Dejlige værelser med den smukkeste havudsigt. Lækker restaurant med udsigt til Bornholms flotteste solnedgang. Et af Nordens bedste spa- og wellnessområder. Et skønt feriested for voksne par. Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Stort poolområde med børnepool. Skønne grønne arealer med beachvolley, boldbaner, svævebane, hockey- og fodboldbane samt hoppe- og legeland. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken. Mulighed for havudsigt mod en lille merpris.
Østersøen - Pool er klar
Østersøen i Svaneke
Hotel Hammersø er skønt beliggende ved Hammersøen.
Hotel Hammersø i Sandvig

Stammershalle Badehotel
I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Hotellet har en aldersgrænse på 14 år, hvilket giver en rolig atmosfære. Hotellet er idyllisk beliggende mellem sø og klipper i Sandvig. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, der er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Værelserne har ældre, men hyggelig møblering. I kan nyde den inkluderede halvpension i hotellets restaurant med udsigt over Hammersøen. Et skønt feriested for jer, som elsker ro, atmosfære og natur.

Stammershalle Badehotel kan føre sin historie tilbage til 1911, hvor det var et af Bornholms foretrukne feriesteder. Sådan er det også i dag, hvor værtsparret Henriette Lassen og Henrik Pedersen har indrettet det gamle badehotel med charmerende dobbeltværelser. Værelserne har alle en skøn udsigt over Østersøen. Fra hotellets restaurant kan I også nyde havudsigten, mens nogle af Danmarks dygtigste kokke laver lækkerier til jer. Glæd jer til en skøn gourmetferie i et flot naturområde - og ikke mindst en dejlig pool.

Der er en dejlig havudsigt fra Gudhjem Penthouse.
Gudhjem Penthouse


Gudhjem Penthouse er en luksus lejlighed med havudsigt perfekt beliggende i centrum af Gudhjem. Lejligheden er indrettet for 12-14 personer, og I har gratis adgang til swimmingpool. Gudhjem Penthouse
er formentlig en af Bornholms flotteste ferielejligheder. 

 

 

 

  


Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Griffen Spa Hotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hotel Hammersø
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)


Beregn pris Gudhjem Penthouse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie