Home Home

Svaneke Savværk - Ferielejligheder i Svaneke

Nybyggede ferielejligheder. Bo i Svanekes gamle Savværk.


Savværket i Svaneke
Savværket i Svaneke består af lækre ferielejligheder, som bliver færdigbygget primo juni 2018. Som navnet indikerer, er lejlighederne indrettet i Svanekes tidligere savværk. Udvendigt er den flotte bygning bevaret - eksempelvis står den gamle kran stadig foran bygningen og vidner om en tid, hvor kæmpe rundsave omdannede store træstammer til tømmer. Nu er her i stedet ro og idyl. Indvendigt er hele savværket totalombygget, og en af Bornholms dygtigste arkitekter, Sean Claxton, har skabt 6 lækre ferielejligheder i bygningen. Lejlighederne er opdelt i to størrelser:

Lejlighed for 4 personer (60 m2) - Indretningsbeskrivelse
Lejlighed beliggende i stueplan. To soveværelser, badeværelse, køkken med stort køkken og spiseplads, stue med tv og sofaarrangement. Fra lejligheden er der direkte udgang til terrasse.

Lejlighed for 6 personer (105 m2) - Indretningsbeskrivelse
Lejlighed beliggende i 2 plan (1. og 2. sal). 1. sal er indrettet med entré, badeværelse, stor stue med tv og sofaarrangement, stort køkken og spiseplads. Fra 1. sal er der opgang til 2. sal, hvor der er tre dejlige soveværelser samt kviste mod syd/vest og nord/øst. Der er adgang til fælles gårdhave via trappe fra 1. sal.

Billeder fra Svaneke Savværk
I øjeblikket bliver Svaneke Savværk ombygget og omdannet til lejligheder. Derfor har vi endnu ikke billeder af lejlighederne, men vi håber, at bygningstegningerne på denne side giver dig et indblik i, hvordan Svaneke Savværk kommer til at se ud. Vi indestår for, at lejlighederne også indvendigt bliver flotte. Tegningerne er med forbehold for mindre tekniske ændringer.

Skøn beliggenhed
Svaneke Savværk ligger skønt placeret i Svaneke med blot 400 meter til Svaneke Torv med forretninger, restauranter og et skønt torveliv. Prøv også at gå via markstien til Svanekes gamle bydel. Markerne starter 150 meter fra Svaneke Savværk. Foran jer troner Svanekes røde kirke og viser jer vej. Nyd blomsternes duft og den skønne havudsigt undervejs. Ved kirken kan I dreje hen mod Torvet eller til Svaneke Havn, hvor lystbåde og lokale fiskere skaber en hyggelig stemning. Svaneke er nok den mest populære ferieby på Bornholm - og når I vælger at bo på Savværket, bor I perfekt i Svaneke.

Nabo til Bryggergården
Svaneke Savværk nabo er til feriestedet Bryggergården, hvor der er mindre lejligheder. Hvis I er en stor familie/gruppe med forskellige ferieønsker, kan I derfor vælge at bestille en kombination af lejligheder på Svaneke Savværk og Bryggergården. Læs mere om Bryggergården ved at trykke her.  

Bestil din ferie nu
Da Svaneke Savværk er helt nyt, kan du i sæson 2018 leje lejlighederne til en særlig lav introduktionspris. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på denne side, og se hvor billigt du kan bo i de skønne lejligheder. Lejlighederne er planlagt færdige til primo juni - og byggeplanerne er overholdt til punkt og prikke indtil videre. For at være på den sikre side, bliver lejlighederne dog først udlejet fra og med 1. juli 2018.

   
   

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.


Beregn pris Svaneke Savværk
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)


Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie