Home Home
 

Sommerhuse og Ferielejligheder i Svaneke

Svaneke.
Hoteller.
Lejligheder.
Sommerhuse for

2-14 personer

Flotte sommerhuse og ferielejligheder i Svaneke

Vi glæder os til at byde jer velkommen til skønne feriedage i Svaneke - et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Der er meget få udlejningsferiehuse i Svaneke, så vi er stolte over at kunne tilbyde jer skønne ferieoplevelser i disse dejlige feriehuse - tryk på husbillederne eller overskriften for at få mere at vide om husene.

I behøver ikke at leje for hele uger - I er også velkomne på miniferie i 3-5 dage, hvis det passer med de øvrige bestillinger på feriehusene. Husk at vi også gerne bestiller færgebilletter for jer - og det er altid til billigere priser, end hvis I selv bestiller billetterne.

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Møllegården - Svaneke Lejligheder

Byfogedhuset i Svaneke - Sommerhus for 4 personer
Byfogedhuset - Svaneke 

Bülowhuset i Svaneke. Skønt feriehus for op til 10 personer.
Bülowhuset - Svaneke

Møllegården - Svaneke Ferielejligheder er et skønt feriested, som byder jer velkommen med store og dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et skønt sommerhus for 4 personer. Dermed har I også mulighed for at være en stor familie på tur - og alligevel bo hver for sig. Møllegården er dejligt beliggende tæt på havet og Svaneke Torv med det skønne byliv.

Byfogedhuset er et flot feriehus for 4 personer. Sommerhuset ligger blot 100 meter fra Svaneke Torv. Glæd jer til et flot indrettet sommerhus i new yorker stil med højt til loftet. Byfogedhuset ligger blot 20 meter fra Borgerhuset. Så hvis I er flere familier på tur, er det ideelt at leje disse to huse sammen. Bülowhuset er et lyst og charmerende feriehus for 10 personer. Feriehuset er dejligt beliggende tæt på by, skov, kyst. I tilknytning til Bülowhuset ligger Æblehuset, således at I kan bo op til 14 personer sammen. Begge huse er omkranset af skønne grønne områder med hyggelige æbletræer.

Æblehuset i Svaneke
Æblehuset - Svaneke

Bryggergården i Svaneke
Bryggergården i Svaneke

Møllehuset i Svaneke. Skønt feriehus for 4 personer.
Møllehuset - Svaneke

Æblehuset er et lille hyggeligt feriehus for 4-6 personer. Feriehuset fremtræder lyst og dejligt - og der er rigtig mange hyggelige detaljer. I har jeres egne lille have med tilhørende gårdhave, hvor I kan nyde, at Svaneke har rekord i solskinstimer. Æblehuset ligger i tilknytning til Bülowhuset.

 

Bryggergården byder dig velkommen med 3 hyggelige ferielejligheder, som er indrettet for 4-5 personer. Der er to terrasser til alle tre lejligheder, så du kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Bryggergården ligger blot 500 meter fra Svaneke Torv, men alligevel bor du roligt og tæt på skønne grønne områder. Bryggergården er et skønt feriested for børn og voksne. Møllehuset er et dejligt feriehus for 4 personer beliggende på "Møllebakken" tæt ved Svanekes mere end 380 år gamle stubmølle. Feriehuset, som har plads til 4 personer, er flot og lyst indrettet. I bor tæt ved havet og centrum i Svaneke - men alligevel med en skøn og rolig beliggenhed.

Postgadehuset i Svaneke
Postgadehuset - Svaneke


Hotel Siemsens Gaard - Svaneke


Østersøen Lejligheder - Svaneke 

Postgadehuset er et centralt beliggende feriehus for 8-10 personer i Svaneke. I har blot 100 meter til Svaneke Havn, og 300 meter til Torvet med det skønne handelsliv. Postgadehuset har adgang til swimmingpool, ligesom huset har sin egen hyggelige have.

 

Hotel Siemsens Gaard er nabo til Østersøen Ferielejligheder på havnen i Svaneke - og har derfor den samme fantastiske beliggenhed. I bliver budt velkommen af hyggelige dobbeltværelser, hvor af en del har havudsigt. Et godt tip er at bestille et værelse inklusive halvpension bestående af en stor morgenbuffet samt en lækker to-retters-aftensmenu. Hotel Siemsens Gaard er således også kendt for sin gode restaurant.

I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-6 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

 


Årsdale Søpark - Årsdale


 


 

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. Ferielejlighederne blev færdigbygget i 2014. Glæd jer til flotte ferielejligheder for 2-4 personer. I har mulighed for at vælge lejlighederne med havudsigt for en lille merpris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Beregn pris Svaneke Lejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Svaneke Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Bryggergården
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hotel Siemsens Gaard
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie