Home Home

Storløkke Feriepark - Feriehuse i Allinge 

Flotte feriehuse
for 2-6 personer.
Overdækket Swimmingpool. Svævebane. Legeland.

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Flotte feriehuse. Overdækket pool. God beliggenhed.

Feriehusene på Storløkke FerieparkStorløkke Feriepark er en familievenlig feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyd den flotte havudsigt fra centerbygningen. Mærk følelsen af ferie. Foran jer ligger den overdækkede swimmingpool (opvarmet fra påske til 1. november), børnepoolen (opvarmet fra den 25. maj - 31. august), hoppepuden, svævebanen og den store legeplads - klar til underholdning.

Storløkke Feriepark har lavet en flot overdækning af sin swimmingpool, således at I også kan tage en svømmetur på en forårs- eller sensommerdag. På varme dage kan overdækningens sider køres til side - dermed kan I også nyde solens stråler direkte.

Glæd jer også til den flotte "multi-arena" med beachvolley-, hockey- samt fodboldbane. Mange sjove og glade ferieoplevelser venter jer.

Har I lyst til en cykeltur langs kysten og de bølgende kornmarker? Cykelstien starter 100 meter fra Storløkke Feriepark.

Feriehusene, som er indrettet for 2, 2-4 eller 4-6 personer, har alle en lukket gårdhave. Gårdhaverne vender mod sydvest, således at I kan nyde solen næsten hele dagen. Feriehusene omkranser det skønne fællesområde, som børn og barnlige sjæle vil elske.

Næs - den hyggelige badebugt
Fem minutters gang, og I kommer til den hyggelige badebugt "Næs" og den gamle kystredningssti. Her kan hele familien nyde strand- og badelivet. Kystredningsstien fortsætter videre mod syd, hvor I vil opleve noget af Bornholms flotte natur - dejlige strandpartier og knejsende klipper. På Storløkke Feriepark bor I centralt. Seværdigheder og oplevelser er tæt på.

Mennesket har i årtusinder valfartet til området omkring Storløkke. Eksempelvis er området omkring Storløkke et af de steder i Danmark med flest helleristninger. De flotteste skibs- og solfigurer er indhugget i klipperne. Mod syd er Storløkke omkranset af en stor klippevæg. Tag aftensmaden med hen til vores grillplads, som vi har indrettet i en hyggelig "klippehule" ved klippevæggen. 

Feriehusene i Storløkke Feriepark er røgfrie. Læs mere om feriehusene her.

Glæd til jer til Storløkke Feriepark - det bliver en god ferie! 

Se vores film om Storløkke Feriepark. Poolen er Storløkke Feriepark har fået en fin overdækning siden filmen blev optaget. Overdækningen gør det muligt at bade udenfor den normale "pool-sæson".

 

   

 

 

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Aktiviteter

Beregn pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Hvis du oplever, at Storløkke Feriepark er udsolgt, anbefaler vi naboferiestedet Æblehaven, som du kan se ved at trykke her.
Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie