Home Home

Balka ferielejligheder - Flotte ferielejligheder på Balka

Ferielejligheder for 2-11 personer.

Balka Strand er meget børnevenlig med lave vanddybder og masser af plads

Balka - Flotte ferielejligheder for 2-11 personer 
Balka Ferielejligheder består af 9 ferielejligheder, der alle er totalrenoveret i 2017/2018. Glæd dig til flotte og indbydende lejligheder, som ligger blot 400 meter fra den skønne sandstrand på Balka. Alle lejlighederne har egen sydvestvendt solterrasse.

Balka Ferielejligheder er et skønt feriested - og hvis I er en stor familie eller vennekreds på tur kan I leje flere af - eller alle - lejlighederne, og dermed bo sammen, men alligevel kunne trække jer tilbage, når I har brugt for at slappe af. Lejlighederne er indrettet således: 

Ferielejlighed for 2 personer (26m2)
Lejlighed i stueplan med entre, køkken, badeværelse samt stue med spisebord, tv og dobbeltseng. Fra stuen er der udgang til egen terrasse. Lejlighederne er færdigbyggede i april 2018, hvorfor vi desværre ikke har billeder endnu. Men du kan glæde dig til en flot og helt ny indretning.

Ferielejlighed for 2-4 personer (36m2)
Lejlighed i stueplan med entre, køkken, badeværelse samt stue med spisebord, tv og sofa (sovesofa med 2 sovepladser). Fra stuen er der indgang til separat soveværelse (dobbeltseng) samt udgang til egen terrasse. Lejlighederne er færdigbyggede i april 2018, hvorfor vi desværre ikke har billeder endnu. Men du kan glæde dig til en flot og helt ny indretning.

Ferielejlighed for 9-11 personer
Ferielejligheden, som er beliggende på 1. sal, er totalrenoveret i 2017. Glæd dig til en flot lejlighed med denne indretning: Entre i stueplan, hvor en trappe går op til lejligheden, som indeholder stor stue med sofagruppe samt extra sofa (sovesofa), tv og en stemningsfuld pejs. I stuen er der også spisebord med plads til 12 personer. Fra stuen har I udsigt over de bølgende kornmarker, ligesom I kan gå ud på den hævede terrasse med havemøbler og grill. I forlængelse af stuen finder I et veludstyret køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine samt spisebord med plads til 6 personer. Der er endvidere to badeværelser (hvor der er bruser/karbad i det ene badeværelse), vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler samt fire soveværelser. Lejlighedens samlede areal er 140 m2.

Informationer om Balka Ferielejligheder
* Adresse: Vestre Strandvej 12, 3730 Nexø
* Internet: Ja
* Afstand til strand: 400 meter
* Afstand til restaurant: 200 meter
* Husdyr: I nogle af lejlighederne er husdyr tilladt
* Ankomstdag: Som udgangspunkt er valgfri ankomstdag på ugen.

Priser og bestilling
Se priser for Balka Ferielejligheder ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg din ønskede lejlighedstype på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Hvis du vil bestille flere lejligheder, kan du blot oplyse det i kommentarfeltet. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

   
   
 

 

   
   

 

Priser og bestilling
Se priser for Strandvejshuset ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Strandvejshuset" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie