Home Home

Sandvig Søpark - Nye & Flotte Ferielejligheder

Sandvig.
Nye lejligheder fra 2015
Flot Indretning

Sandvig Søpark. Ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer i Sandvig.

Sandvig Søpark blev færdigbygget i maj 2015. Glæd jer til nogle nye og flotte ferielejligheder i et skønt naturområde mellem den idylliske Hammersø og Sandvig Strand.

Lejlighedernes indretning
Lejlighederne er indrettet i en eksisterende bygning, hvor næsten alt undtaget taget er blevet udskiftet. Lejlighedernes indretning er designet af den kendte bornholmske designer Pernille Bülow. I kan derfor glæde jer til at bo i nogle helt nye og lækre lejligheder. Ferielejlighederne, som alle er beliggende i stueplan, er indrettet for 2-4 personer (53 m2) eller 4-6 personer (63 m2). Indretningen er således: Entre. Soveværelse med dobbeltseng. Stue med stort køkken inklusive køleskab med frostbox samt opvaskemaskine. I stuen er der to sovepladser på sovesofaen. Badeværelse. Lejlighederne for 4-6 personer har derudover en sovealkove med dobbeltseng. 

Soveværelset i Sandvig Søpark  Stuen i Sandvig Søpark 
Spisepladsen i Sandvig Søpark  Stue og køkken i Sandvig Søpark 
Terrassen i Sandvig Søpark har kig til Hammerknuden  Badeværelset i Sandvig Søpark 
Sandvig Søpark. Lejlighederne set fra terrassedøren  Sandvig Søpark: Sæt dig godt til rette med en god bog og en kop kaffe. Nyd din ferie! 
Terrasser, internet, grill og legeplads
Der er en dejlig terrasse til alle lejligheder. De fleste af lejlighederne for 2-4 personer har endda to terrasser, således at I kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Der er grill til alle lejligheder samt trådløst internet. Sandvig Søpark har også petanquebane samt en lille hyggelig naturlegeplads, som børnene vil elske.

Hammershus

Det rigtige Bornholm
For mange bornholmere og turister er Sandvig "det rigtige Bornholm". Det er her, at I oplever den flotte kombination af knejsende klipper og skøn strand. Allerede i starten af 1900-tallet begyndte gæster fra ind- og udland at rejse til Sandvig for at opleve den skønne stemning og middelaldereventyret på borgen Hammershus.

Sandvig Søpark har en perfekt placering i Sandvig. Lige foran hovedparten af Sandvig Søparks terrasse starter klippeformationen Hammerknuden. Fra toppen af Hammerknuden har I den skønneste udsigt over Sandvig. 300 meter fra jeres lejlighed ligger de idylliske søer Hammersø og Opalsø. Tag fiskestangen med og se, om I har fiskeheld med Hammersøens gedder og aborrer. Ved Opalsøen kan I prøve Danmarks længste svævebane. Fra toppen af det gamle stenbrud suser I ned af svævebanen med 60 km/t - se film fra Opalsøen her.

I skal selvfølgelig også opleve Sandvig Strand, hvor I finder den maleriske kombination af sand, hav og knejsende klipper. Fortsæt ad stranden ind til Sandvig med de mange skønne cafeer og restauranter.

Gratis cykelleje
Når I bor på Sandvig Søpark, kan I gratis låne cykler. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 100 meter fra jeres ferielejlighed. Glæd jer til hyggelige cykelstier, hvor flot natur er hovedreglen, og biler er undtagelsen.

Derfor skal I vælge Sandvig Søpark
Sandvig Søpark er et skønt feriested for såvel børn som voksne. I bor i nye og flotte lejligheder i Bornholms mest eftertragtede naturområde med knejsende klipper og glitrende sand, samtidig med at I er i gåafstand til cafeer og restauranter. Når I bor på Sandvig Søpark, kan I også komme med på spændende gratis guideture.

 Hygge på Sandvig Havn. Sandvig Søpark er et skønt feriested for børn og voksne - og tæt på Sandvig Strand 
   

   

Bestilling
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og I kan også leje for kortere perioder end en uge.
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.


Beregn pris Sandvig Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Er der udsolgt?
Hvis du oplever, at Sandvig Søpark er udsolgt i den ønskede periode, anbefaler vi dig Årsdale Søpark. Lejlighederne i Årsdale Søpark er også flotte og nyindrettede som Sandvig Søpark.
Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie