Home Home

Tilbud for Pensionister

Skønne feriedage. Veteranbiler er også velkomne...

Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til tilbudspriser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet".

I bestiller jeres ophold ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsfelterne til højre på skærmbilledet. Eneste krav for at opnå pensionistrabatten er blot, at én af jer skal være over 65 år (eller være førtidspensionist), og at I er maksimalt to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).

Mail (info@teambornholm.dk) eller ring gerne 56 95 85 66, så giver vi gode råd og vejledning til skønne feriedage på Bornholm.

Har I børnebørnene med i bilen, kan I se vores mest børnevenlige feriesteder ved at trykke her.

Hvis I "kun" er to personer, vil vi særligt anbefale jer disse feriesteder: 

Dueodde Badehotel på Dueodde

Hotel Klintely i Sandkaas


Pension Koch i Gudhjem

Dejlige ferielejligheder for 2 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Dueodde Badehotel er omkranset af en skøn fyrreskov, som indbyder til dejlige gåture. Eller hvad med en cykeltur til det lille fiskerleje Snogebæk? Cykelstierne starter lige ved Dueodde Badehotel. Klintely byder jer velkomne med velindrettede dobbeltværelser samt lejligheder for 2 eller 2-4 personer. Såvel værelser som lejligheder har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden. Midt sin flotte beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning!

Hasle Feriepark i Hasle
Hotel Hammersø er idyllisk beliggende ved Hammersøen i Sandvig.
Hotel Hammersø i Sandvig

Østersøen i Svaneke
Velindrettede feriehuse for 4-6 personer beliggende  i Hasle Lystskov. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer.

Hotellet har en aldersgrænse på 14 år, hvilket giver en rolig atmosfære. Hotellet er idyllisk beliggende mellem sø og klipper i Sandvig. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, der er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Værelserne har ældre, men hyggelig møblering. I kan nyde den inkluderede halvpension i hotellets restaurant med udsigt over Hammersøen. Et skønt feriested for jer, som elsker ro, atmosfære og natur.

I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Stammershalle Badehotel

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke MølleGården

Hotel Siemsens Gaard er en gammel købmandsgård beliggende direkte på  havnen i Svaneke. I bliver budt velkommen af hyggelige dobbeltværelser, hvor af en del har havudsigt. Et godt tip er at bestille et værelse inklusive halvpension bestående af en stor morgenbuffet samt en lækker to-retters-aftensmenu. Udover sin hyggelige atmosfære er Hotel Siemsens Gaard således også kendt for sin gode restaurant. Sæt jer godt til rette på hotellets terrasse. Nyd den lækre mad og den skønne udsigt over havnen. 

Stammershalle Badehotel kan føre sin historie tilbage til 1911, hvor det var et af Bornholms foretrukne feriesteder. Sådan er det også i dag, hvor værtsparret Henriette Lassen og Henrik Pedersen har indrettet det gamle badehotel med charmerende dobbeltværelser. Værelserne har alle en skøn udsigt over Østersøen. Fra hotellets restaurant kan I også nyde havudsigten, mens nogle af Danmarks dygtigste kokke laver lækkerier til jer. Glæd jer til en skøn gourmetferie i et flot naturområde. MølleGården i Svaneke er et skønt feriested, som byder jer velkommen med store og dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et skønt sommerhus for 4 personer. Dermed har I også mulighed for at være en stor familie på tur - og alligevel bo hver for sig. MølleGården er dejligt beliggende tæt på havet og Svaneke Torv med det skønne byliv.


Der er en flot havudsigt fra Sandkaas Sommerhuse.
Sandkaas Sommerhuse

Årsdale Mølle byder jer velkommen til Årsdale. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark.
Årsdale Søpark

Sandvig Søpark ligger tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark i Sandvig 

Sandkaas Sommerhuse har en fantastisk havudsigt. Feriehusene er ideelt indrettede for 2 voksne, som ønsker et sommerhus i en høj kvalitet Glæd jer til skønne feriedage i disse dejlige sommerhuse og det flotte naturområde omkring.

 

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke.
Glæd jer til flotte ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer. I har mulighed for at vælge lejlighederne med havkig for en lille merpris.I har mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt for en lille merpris.

Glæd jer til de flotte og næsten nye ferielejligheder (bygget i 2015). Indretningen af lejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Ferielejlighederne er indrettet for 2-4 eller 4-6 personer og ligger i et skønt naturområde tæt på den idylliske Hammersø.

 
Green Solution House i Rønne
Green Solution House i Rønne

Flot og miljørigtigt hotel med fokus på "grønne" løsninger, økologiske produkter og lækker mad. Hotellet, som blev indviet af HKH Kronprins Frederik i 2015, er beliggende i Rønne - lige ved skov og strand. I 2015 blev hotellet kåret som "Årets byggeri" i Danmark, og i 2016 var hotellet nomineret i kategorien "Årets spisested i Danmark". Glæd jer til en skøn ferie.

 

 


Økologisk hotel i Rønne
4 nætter i dobbeltværelse på lækkert øko-hotel. Skønt beliggende mellem skov, by og strand. Kåret som årets byggeri i Danmark i 2015. Nomineret som årets bo- og spisested i Danmark i 2016. Glæd jer til en skøn ferie. Specialtilbud: Totalpris for 2 personer: Fra 4.695,- inklusive færge med bil Ystad-Rønne...
Læs mere...Gæsternes favorit
7 nætter i flot ferielejlighed i Sandvig, der har fået topanmeldelser fra tidligere gæster. Total pris for op til 4 personer kun 4.295,- inkl. færge med bil, strømforbrug, rengøring, guideture og gratis cykelleje.
Læs mere...

 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie