Home Home

Ferielejligheder og Dobbeltværelser på Bornholm

På denne side finder du de ferielejligheder og dobbeltværelser, hvor du efter vores mening får mest kvalitet for lejeprisen. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. I boksene til højre i skærmbilledet kan du forespørge om pris og ledige perioder. Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - og du behøver ikke at leje hele uger. Du er således også meget velkommen på miniferier i ex. 3-4 dage.

Dueoddes vidunderlige sandstrand
Dueodde Badehotel på Dueodde
Skønt hotel i Rønne med flot spa- og wellnessområde
Hotel Griffen i Rønne
Klintely i Allinge med udsigt til Østersøen
Klintely Hotel & Ferielejligheder
         
Dejlige ferielejligheder for 2-4 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Nyd den smukke fyreskov - eller test konditionen med de 196 trin op til Dueodde Fyrtårn, hvor I har en pragtfuld udsigt over hele Sydbornholm. Er I til skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. På Hotel Griffen skal I opleve nogle af Bornholms skatte: Dejlige værelser med den smukkeste havudsigt. Lækker restaurant med udsigt til Bornholms flotteste solnedgang. Et af Nordens bedste spa- og wellnessområder. Et skønt feriested for voksne par. Klintely byder jer velkomne med velindrettede dobbeltværelser samt lejligheder for 2 eller 2-4 personer. Såvel værelser som lejligheder har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden.
         

Pension Koch i Gudhjem

Hotel Hammersø er skønt beliggende ved Hammersøen i Sandvig.
Hotel Hammersø i Sandvig

Den gamle købmandsgård i Svaneke huser Bornholms bedst beliggende ferielejligheder
Østersøen i Svaneke

Midt sin flotte beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! 

Hotellet har en aldersgrænse på 14 år, hvilket giver en rolig atmosfære. Hotellet er idyllisk beliggende mellem sø og klipper i Sandvig. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, der er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Værelserne har ældre, men hyggelig møblering. I kan nyde den inkluderede halvpension i hotellets restaurant med udsigt over Hammersøen. Et skønt feriested for jer, som elsker ro, atmosfære og natur.

I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Stammershalle Badehotel

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lejligheder

Hotel Siemsens Gaard er en gammel købmandsgård beliggende direkte på  havnen i Svaneke. I bliver budt velkommen af hyggelige dobbeltværelser, hvor af en del har havudsigt. Et godt tip er at bestille et værelse inklusive halvpension bestående af en stor morgenbuffet samt en lækker to-retters-aftensmenu. Udover sin hyggelige atmosfære er Hotel Siemsens Gaard således også kendt for sin gode restaurant. Sæt jer godt til rette på hotellets terrasse. Nyd den lækre mad og udsigten over havnen. 

Stammershalle Badehotel kan føre sin historie tilbage til 1911, hvor det var et af Bornholms foretrukne feriesteder. Sådan er det også i dag, hvor værtsparret Henriette Lassen og Henrik Pedersen har indrettet det gamle badehotel med charmerende dobbeltværelser. Værelserne har alle en skøn udsigt over Østersøen. Fra hotellets restaurant kan I også nyde havudsigten, mens nogle af Danmarks dygtigste kokke laver lækkerier til jer. Glæd jer til en skøn gourmetferie i et flot naturområde. MølleGården i Svaneke er et skønt feriested, som byder jer velkommen med store og dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et skønt sommerhus for 4 personer. Dermed har I også mulighed for at være en stor familie på tur - og alligevel bo hver for sig. MølleGården er dejligt beliggende tæt på havet og Svaneke Torv med det skønne byliv.


Årsdale Mølle byder jer velkommen til Årsdale. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark.
Årsdale Søpark

Sandkås Søpark byder jer velkomne med dejlige lejligheder, som alle har en skøn havudsigt.
Sandkås Søpark 

Der er en dejlig havudsigt fra Gudhjem Penthouse.
Gudhjem Penthouse 

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. 
Glæd jer til flotte ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer. I har mulighed for at vælge lejlighederne med havkig for en lille merpris. I har mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt for en lille merpris.

Sandkås Søpark byder jer velkommen til skønne feriedage med havudsigt. De dejlige lejligheder er indrettet for 2 eller 2-4 personer. Lejlighederne har en rolig og flot beliggenhed i Sandkås lidt syd for Allinge. Et attraktivt feriested til en billig lejepris.

Gudhjem Penthouse er en luksus lejlighed med havudsigt perfekt beliggende i centrum af Gudhjem. Lejligheden er indrettet for 12-16 personer, og I har gratis adgang til swimmingpool. Gudhjem Penthouse
er formentlig en af Bornholms flotteste ferielejligheder. 


Sandvig Søpark ligger tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark i Sandvig

Strandpromenaden i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig

Green Solution House i Rønne
Green Solution House i Rønne

Glæd jer til de flotte og næsten nye ferielejligheder (lejlighederne er bygget i 2015). Indretningen af lejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Ferielejlighederne er indrettet for 2-4 eller 4-6 personer og ligger i et skønt naturområde tæt på den idylliske Hammersø.

Lækre luksuslejligheder beliggende blot 25 meter fra havet i Sandvig. Lejlighederne er indrettet for 4-6 personer, og har en fantastisk havudsigt. Der er blot 50 meter til stranden. Gode restauranter og hyggelige cafeer ligger indenfor 400 meter, men I har alligevel en rolig beliggenhed. Lejlighederne er bygget i 2015. 

 

Flot og miljørigtigt hotel med fokus på "grønne" løsninger, økologiske produkter og lækker mad. Hotellet, som blev indviet af HKH Kronprins Frederik i 2015, er beliggende i Rønne - lige ved skov og strand. I 2015 blev hotellet kåret som "Årets byggeri" i Danmark, og i 2016 var hotellet nomineret i kategorien "Årets spisested i Danmark". Glæd jer en skøn ferie.

 

  

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Griffen Spa Hotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hotel Hammersø
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Stammershalle Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hotel Siemsens Gaard
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Svaneke Lejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Sandkås Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Penthouse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Sandvig Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Green Solution House
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Snogebæk Sommerhuse
Stammershalle Badehotel
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Spa og Wellness
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Spa og Wellness
2-3 ugers ferie
Brochure & Mail
Bornholmerbussen
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Hundevenlig Ferie