Home Home

 

Bryggergården - Hyggelige ferielejligheder i Svaneke

Bryggergården.
Hyggelige lejligheder.
Ferie i Svaneke
.

Bryggergården - Her får du ekstra meget for pengene

På Bryggergården i Svaneke får du ekstra meget for pengene. Du bor kun 500 meter fra Svaneke Torv med masser af aktiviteter og sjov, men alligevel har du en rolig beliggenhed, så der er god mulighed for at slappe af og nyde feriedagene.

Bryggergården består af 4 ferielejligheder, som hver har to terrasser, således at du kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Morgenterrassen vender ud mod en afskærmet græsplæne, hvor der er plads til boldleg, hvis du har børn med.

Græsplænen fortsætter op til en hestefold, hvor hestene som trækker Svaneke Hestesporvogn græsser, når de ikke er på "arbejde". Det er bryggerheste... men det er ikke derfor, at ferielejlighederne hedder "Bryggergården". Navnet kommer fra, at Svaneke Bryggeri er hestefoldens anden nabo.

Velfungerende og gode ferielejligheder
Ferielejlighederne på Bryggergården er velfungerende og funktionelt indrettet. Alle lejlighederne fremstår pæne med et mix af ældre og nyt inventar. Hvis du ikke behøver luksus, så får du en god ferie og rigtig meget for pengene på Bryggergården.

Du kan vælge mellem disse lejligheder:

Lejlighed A for 4-5 personer
Entré med adgang til badeværelse, stue med tv, køkken og soveværelse (dobbeltseng). Fra entréen går der en trappe op til 1. sal, hvor der er to soveværelser: Ét soveværelse med en dobbeltseng og et soveværelse med en enkeltseng. Lejligheden har to terrasser. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Bemærk, at trappen op til 1. sal ikke er egnet, hvis du er gangbesværet. Selv om at lejlighed A er til 5 personer, og at lejlighed B og C "kun" er til 4 personer, så er Lejlighed A på samme størrelse som Lejlighed B og C.

Lejlighed B for 4 personer
Entré med adgang til badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til køkken og 2 soveværelser (hvert soveværelse har 2 enkeltsenge). Lejligheden har to terrasser. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Lejlighed C for 4 personer
Entré med adgang til badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til køkken og 2 soveværelser (hvert soveværelse har 2 enkeltsenge). Lejligheden har to terrasser. Lejlighed B og Lejlighed C har en næsten identisk indretning. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger.

Lejlighed D for 5 personer
Entré med adgang til badeværelse og stue. Fra stuen er der adgang til soveværelse (2 enkeltsenge) samt køkken med komfur, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger. Stuen fører videre i en fordelingsgang med sovealkove (1 soveplads) samt indgang til soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser).

Bestil din ferie nu
Ring til os nu 56 95 85 66 - eller bestil din ferie ved at indtaste din ønskede dato i bestillingsboksen her på siden. I bestillingsboksen kan du vælge mellem "Lejlighed 4 personer" og "Lejlighed 5 personer". Hvis du har et specielt ønske om enten lejlighed A, B, C eller D, beder vi dig skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller. 

   
   
   
   
   
Beliggenhed på kort:

 


Beregn pris Bryggergården
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)
Indkørsel fra Storegade 39

Korshøje - Indkørsel

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie