Home Home

Bornholm - Børnenes Ø

Skønne strande. Hygge med familien. Nye kammerater. Spændende oplevelser.

Bornholm er børnenes ø. Den hyggelig atmosfære og den spændende natur indbyder til leg. Kilometervis af lækker og børnevenlig sandstrand ligger klar til vandlege. Eller måske skulle I besøge Bornholms Middelaldercenter? Prøv livet i  middelalderen - rytterne tørner sammen og lanserne splintres til lyden af trompeter og hujende tilskuere. Et af Danmarks ældste og smukkeste forlystelseslande "Joboland Brændesgårdshaven" byder jer velkommen med alt fra gocart-baner over vandland til mini Zoo.

I kan også mærke naturens vingesus på oplevelsescentret Naturbornholm, hvor I kan opleve Bornholm skabelse for mange milioner af år siden. Hør den fantastiske historie om, hvordan Bornholm blev skabt af rødglødende lava. Dengang lå Bornholm ikke i Østersøen, men tæt på Ækvator, og store dinosaurer herskede på øen. Et spændende oplevelsescenter, som både børn og voksne vil elske. Nedenfor finder du de feriesteder på Bornholm, som efter vores mening er mest børnevenlige. I er tæt på stranden - og der er ofte både legeland, hoppeland og swimmingpool på feriestederne. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. I boksene til højre i skærmbilledet kan du forespørge om pris og ledige perioder.

 

Dueodde Badehotel  - Tæt ved den skønne Dueodde Strand.
Dueodde Badehotel på Dueodde

Gudhjem Feriepark - Familiesjov i den skønne pool
Gudhjem Feriepark i Gudhjem

Hasle Feriepark - Dejlige feriehuse i Hasle
Hasle Feriepark i Hasle
Dejlige ferielejligheder for 2-4 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Ferielejlighederne ligger i et skønt og roligt skovområde, hvor der er indrettet en hyggelig legeplads. Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor. Velindrettede feriehuse for 4-6 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en dejlig sandstrand, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner år gamle dinosaurer.
Hasle Hytteby - Hyggelige hytter med plads til 4
Hasle Hytteby i Hasle
Storløkke Feriepark har overdækket swimmingpool
Storløkke Feriepark i Allinge
Æblehaven -Velindrettede Feriehuse i den gamle æbleplantage
Æblehaven i Allinge
Midt i skoven. Tæt på stranden. Små hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Alle hytter  fremtræder flot. Bad- og toilet i fællesbygning. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. Et godt og billigt feriested omgivet af et hyggeligt miljø. Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Glæd jer til den flotte overdækkede swimmingpool. Der er skønne grønne arealer med boldbaner, multiarena, beachvolley, svævebane, hoppe- og legeland. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken. Mulighed for havudsigt mod en lille merpris.
Østersøen ferielejligheder - Superskønne lejligheder ligger billedskønt ved havnen
Østersøen i Svaneke

Bornholm - Oplevelser for alle aldre.
Bedsteforældre og Børnebørn

I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. Bornholm er som skabt til en hyggelig ferie med børnebørnene. Hvis en af jer er over 65 år, har I mulighed for at købe pensionistbilletter til færgen. I kan tage op til tre børn under 11 år gratis med i bilen. Ring til os på telefon 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode råd og vejledning til en skøn bedsteforældre-børnebørnstur til Bornholm. Børnebørnene vil elske det!  

 

 

 

 

  

Gratis Babypakke
På vores feriesteder kan I gratis låne en "babypakke" bestående af høj stol, barneseng, klapvogn, puslebord og badekar. Husk blot at angive en kommentar herom i forbindelse med jeres bestilling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie