Home Home

Årsdale Søpark - Praktiske Informationer

Adresse
Årsdale Søpark
Norre Bakke 3, Årsdale
3740 Svaneke
Telefon: 5695 8566 

Afrejsetidspunkt 
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00. 

Allergivenlige ferielejligheder 
Alle ferielejligheder røgfrie indendørs. Såfremt I har allergier overfor husdyr, kan I vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med jeres bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til jer. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering" nedenfor, hvis I ankommer sent om aftenen.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn, puslepude og badekar. Udstyret henter I på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres bestilling - skriv blot en besked i kommentarfeltet, når I bestiller.

Bestille flere ferielejligheder på én gang
Ønsker I at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af én ferielejlighed - og så oplyse i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange ferielejligheder som I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af jeres bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere ferielejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet vil vi være glade for at modtage senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med jer. 

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Årsdale Søpark, kan I anvende busrute 3, 5, 7 eller 8. Busserne kører fra såvel Rønne Færgehavn som Rønne Lufthavn. Ved påstigningen på bussen skal I huske at oplyse til buschaufføren, at I ønsker at stå af i Årsdale. Fra busstoppestedet i Årsdale har I cirka 350 meter til Årsdale Søpark. I finder busplaner og priser på dette link.

Cykeludlejning
I kan gratis låne cykler på Årsdale Søpark. Cyklerne passer fint til korte ture - eksempelvis til Svaneke, men hvis I skal på længere ture, anbefaler vi jer at leje cykler med flere gear hos en af øens cykelforretninger. Vi anbefaler blandt andet Boss Cykler

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det ved forudbestilling for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Bemærk, at I kun kan leje sengelinned/håndklæder ved forudbestilling.

Handicapforhold
Ferielejlighederne er ikke specielt handicapindrettede, men lejlighederne er meget handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i ferielejligheden. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige lejlighed til jer.

Hunde og Katte
En del af ferielejlighederne på Årsdale Søpark er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Vi beder jer ved bestilling at oplyse os, om I medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her Hund/Kat til Bornholm.

Indkøb
Der er en lille købmandshandel, kaldet Høkeren, i Årsdale. Hvis I har brug for større indkøb, anbefaler vi Svaneke Brugs (4 minutter i bil fra Årsdale), som har åbent 08:00 - 18:00 alle ugens dage (i højsæsonen er længere åbningstider). I Nexø, som ligger 8 km., fra Årsdale finder I såvel Fakta, Kvickly som Netto, der også har åbent alle ugens dage.

Internet
Der er gratis internetadgang i alle ferielejlighederne på Årsdale Søpark.  Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af
samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold,
anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt,
giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har et veludstyret køkken - herunder service til 4 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker på Årsdale Søpark, uanset hvornår på dagen at I ankommer.

Parkering
Der er gratis parkering i Årsdale Søpark. Parkeringspladserne ligger fra 10-100 meter fra Årsdale Søpark. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres ferielejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Vi beder jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.  

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i Årsdale Søpark - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende Årsdale Søpark: +45 5695 8566.

TV-Kanaler
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har tv med danske, svenske og tyske kanaler. 

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, har I mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Årsdale Søpark. 

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)


 

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie